• 0
Sign in to follow this  
Void3r

My cape wont put on

Question

I did the /setcape command but its not working... Please help ?

Share this post


Link to post

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
58 minutes ago, Void3r said:

I did the /setcape command but its not working... Please help ?

Which version of the mod are you using?


VtKvkIl.png

Share this post


Link to post
  • 0

Hello, I have fixed all the previous Issues i have had, I am now having an issue i cant seem to resolve. I press my Keybind to open the Menu ("F") And then i put the url ( Minecon_cape.thumb.png.b2fd942d8fd4591ef ) But no matter what URL i put into the custom URL section, and no matter what cape URL i use, it always says "The entered URL does not return a valid image" , I am using the version: 1.8.9

Share this post


Link to post
  • 0
On 7/26/2019 at 7:22 AM, _sZobsey said:

Hello, I have fixed all the previous Issues i have had, I am now having an issue i cant seem to resolve. I press my Keybind to open the Menu ("F") And then i put the url ( Minecon_cape.thumb.png.b2fd942d8fd4591ef ) But no matter what URL i put into the custom URL section, and no matter what cape URL i use, it always says "The entered URL does not return a valid image" , I am using the version: 1.8.9

The image you provided dus not meet the requirements for a cape. Your cape must meet the requirements as specified in this tutorial: 

 


VtKvkIl.png

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this